Menu
Magazin
Filter
More
Categorie
Brand
ro
Cum poți profita de creșterea pieței de ”food delivery”

 Cum poți profita de creșterea pieței de ”food delivery”

 

Întreaga industrie HoReCa , în fața recentelor provocări, și-a schimbat rapid modelul de business și a găsit noi modalități pentru a-și putea continua activitatea.

Dacă în urmă cu cîțiva ani ambalajele alimentare reprezentau un subiect secundar în HoReCa, acum ele au devenit o necesitate. Concurența ridicată pe un public țintă în formare a condus inevitabil la căutarea unor detalii în baza cărora să se poată diferenția ofertele. Unul dintre ele îl reprezintă calitatea ambalajelor alimentare.

Noul tip de consumator este un consumator educat. El comandă online food delivery, dar dorește ca mâncarea să-i fie ambalată și livrată în condiții speciale.

Creșterea pieței de ”food delivery”, o oportunitate.

Incepand din 2020, anul dificil pe care l-am traversat cu toții si care ar putea fi numit nu doar anul schimbărilor de ordin social și economic, ci și unul al adaptabilității, proprietarii de companii din multe domenii economice au trebuit să își schimbe strategiile și să înfrunte rapid neprevăzutul declanșat de pandemia de Coronavirus. De data aceasta, însă, nu pentru a-și îndeplini obiectivele de creștere setate, ci pentru a putea ține pe linia de plutire business-urile în sine.

În acest context anevoios, una dintre cele mai afectate industrii din economia locală a fost și continuă să fie HoReCa, întrucât nici 2021 nu a fost cotat ca unul liniștit din punct de vedere predictibilitate și stabilitate financiară. Cei care dețin restaurante și localuri, în situația luării deciziei de către autoritățile statului român de închidere a acestora pentru public în martie 2020, au trebuit să se adapteze ”din mers” și să aibă soluții eficace la schimbările survenite.

În fața acestei provocări, întreaga industrie a trebuit să își schimbe modelul de business și să găsească modalități potrivite pentru a-și putea continua activitatea. Fără să își mai poată primi clienții în propriile locații, livrarea preparatelor din restaurante la domiciliul acestora a devenit unica soluție pentru ca restaurantele să funcționeze în continuare și să își păstreze angajații.

Clienții și-au schimbat și ei comportamentul de consum și dacă înainte de pandemie procentul celor care obișnuiau să comande mâncare gata gătită la domiciliu era determinat preponderent de către cei tineri, acum segmentul demografic a crescut. Din ce în ce mai mulți români, chiar și mai în vârstă, au devenit mai receptivi la concepul de ”food delivery” și și-au format această deprindere de consum.

Astfel, proprietarii de restaurante s-au îndreptat către afilierea cu platforme care livrează mâncare sau și-au format propriul sistem de distribuție, astfel încât preparatele lor să ajungă la cât mai mulți clienți.

Echiparea restaurantelor cu ambalaje alimentare corespunzătoare, o necesitate!

Aceste decizii de adaptabilitate au venit la pachet cu necesitatea de a dota localurile cu ambalaje alimentare specifice, astfel încât preparatele oferite să poată ajunge în condiții optime către consumatori.

Deși începutul lui 2021 a venit și cu câteva vești bune, restaurantele putând să funcționeze la o treime din capacitate și de a-și primi clienții în propriile locații, consumatorii români au deprins avantajele de a comanda mâncare gata preparată la domiciliu sau la birou.

Așadar, piața de food delivery este în creștere iar necesitatea de a-ți echipa restaurantul cu ambalaje potrivite pentru a transporta mâncarea la clienți, rămâne. Ambalajele alimentare de calitate au un rol foarte important atât în transportul în condiții igienice a mâncării, cât și la păstrarea proprietăților organoleptice ale acesteia.

ECOPROD - producător și distribuitor de ambalaje alimentare și industriale

Recomandarea noastră este să-îți echipezi restaurantul doar cu ambalaje alimentare de calitate pentru a fi sigur că păstrezi calitatea preparatelor pe care le livrezi.

Cu o gamă largă de produse, potrivite pentru diverse sortimente de alimente, echipa Ecoprod.ro garantează pentru calitatea materialelor folosite în compoziția acestora.

Ambalajele comercializate de Ecoprod.ro se definesc prin:

·       sunt fabricate din materii prime 100% virgine

·       sunt avizate alimentar, au efectuate testele de migrare și sunt 100% sigure pentru contactul cu alimentele

·       au o calitate ireproșabilă și constantă a materialului, ceea ce oferă produselor finale un aspect și o rezistentă excepționale

·       ambalajele din OPS se pot folosi la rece și au o claritate și transparență foarte ridicate

·       ambalajele din PP se pot folosi în condiții termice variate și se pot utiliza fără probleme și în cuptoarele cu microunde

Produsele Ecopod.ro pot fi comandate foarte ușor online și prin intermediul câtorva click-uri simple, poți avea ambalajele alimentare dorite, gata să te susțină în păstrarea, ambalarea și transportul produselor pe care le oferi clienților tăi.

Poți să comanzi de la noi, în funcțiile de nevoile tale, de la boluri de supă și tăvițe PP termosudabile, folii și capace, la caserole PP cu capac rabatabil, tacamuri refolosibile foarte ieftine, cutii, platouri și tăvi speciale pentru prăjituri, până la aparate de sigilat caserole.

Pe lângă faptul că îți punem la dispoziție o gamă variată de produse, venim în întâmpinarea ta și cu prețuri imbatabile, în mod constant având reduceri de preț și promoții, pe care poți să le accesezi în categoria specială din site, numită ”Reduceri”.

Deși pandemia de Coronavirus a creat o perioadă dificilă atât din punct de vedere economic cât și social, pe lângă situațiile grele pe care trebuie să le depășim, putem întrezări și oportunitatea: o nouă nișă in industria HoReca ia avânt și anume, segmentul de ”food delivery”.

Așadar, tot ce îți rămâne de făcut este să profiți de această oportunitate și să îți echipezi restaurantul cu ambalajele alimentare de calitate puse la dispoziție de Ecoprod.ro.

Cum să-ți pregătești bucătăria astfel încât să te îndrăgostești de gătit?