Menu
Magazin
Filter
More
Categorie
Brand
ro

Cum cumpăr?

Comanda, livrarea si transportul produselor. Cum cumpar. Comenzi
Clientul poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA .
Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Exista posibilitatea ca anumite produse adaugate in cosul de cumparaturi sa nu mai fie disponibile pe stoc. In acest caz, clientul va fi anuntat telefonic si acesta va putea opta pentru pregatirea si continuarea comenzii fara respectivele produse, sau pentru anularea in totalitate a respectivei comenzi. Pentru anumite produse si/sau cantitati comandate, noi, Vanzatorul, Eco Prod, ne rezervam dreptul de a livra cantitativ total sau partial. In acest caz, clientul va fi anuntat telefonic despre aceasta situatie si acesta va decide daca mai doreste continuarea comenzii in conditiile propuse, sau decide anularea partiala sau totala a respectivei comenzi, in functie de posibilitatile de livrare propuse de vanzatorul  Eco Prod.  Adaugarea unui PRODUS in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI.

Adaugarea unui PRODUS in cosul de cumparaturi, finalizarea COMENZII si primirea de catre client a mesajului in care e anuntat ca respectiva comanda este in curs de procesare / verificare, nu reprezinta automat confirmarea si inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI, daca vanzatorul nu confirma explicit comanda. In anumite situatii, vanzatorul Eco Prod poate transmite clientului ca poate livra total, sau doar partial, sau deloc. In acest caz, vanzatorul Eco Prod nu are nicio obligatie fata de clientul care a transmis comanda, nu este obligat in a onora comanda asa cum aceasta a fost transmisa, chiar daca clientul a primit mesajul prin care e anuntat ca comanda este in curs de procesare sau verificare.