Menu
Magazin
Filter
More
Categorie
Brand
ro
 
 
 
 

Caserole termosudabile din PP pentru  catering si delivery


Caserolele termosudabile din polipropilena pentru restaurante, catering si delivery sunt fabricate din materii prime 100% virgine, sunt avizate alimentar, au efectuate testele de migrare si sunt 100% sigure pentru contactul cu alimentele.
Sunt de o calitate ireprosabila si constanta a materialului, pentru a oferi un aspect si o rezistenta exceptionale.
Ambalajele din PP se pot folosi in conditii termice variate si se pot folosi si in cuptoarele cu microunde.
Toate modelele exista permanent pe stoc sau se pot introduce in fabricatie si astfel, clientii nostri se pot baza pe o aprovizionare sigura si constanta. 
Colaborand cu noi, va putem asigura o gama completa de ambalaje, care va satisface si cele mai exigente nevoi de ambalare, prezentare si transport ale produselor dumneavoastra, pe tot parcursul anului, pentru diferite domenii de activitate si diferite aplicatii, cum ar fi:
servicii de catering, restaurante, fast-food, cofetarii, laboratoare de cofetarie si patiserie, abatoare si industrializarea carnii si pestelui, prelucrarea laptelui si productia de branzeturi, procesarea sau ambalarea legumelor si fructelor in stare proaspata sau deshidratate.

 

Ambalajele noastre din polipropilena înlocuiesc cu succes caserolele si bolurile din polistiren expandat ce au fost interzise in tara noastra pentru a fi comercializate si utilizate.

 

Intra acum pe www.ecoprod.ro pentru a vizualiza produsele, grilele de discount si multe alte avantaje oferite clientilor nostri.